Hopp til hovedinnholdet

Føler på press i vennegjengen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har aldri snakket med noen om dette temaet, det er en veldig liten ting, men det plager meg stadig. Jeg er i en venne gjeng på 3 stykker pluss meg. Jeg har alltid følt et lite press, på at jeg er veldig redd for og ikke være der når alle de er sammen. Rett og slett fordi jeg er redd for at de skal snakke dritt om meg bak ryggen min. Jeg føler også at jeg aldri klarer og være meg selv. Jeg føler at jeg må feks være morsom for at de skal like meg. Jeg føler at de passer veldig godt akkurat de tre. Jeg vil veldig gjerne føle meg inkludert. Jeg vil ikke gå rundt og bekymre meg for dette hele tiden. Klarer på en måte aldri og ha det gøy, uten og føle dette hele hele tiden.

SVAR

Besvart 08.06.2020 21:41:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle