Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig med venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har de siste dagene hatt en svær klump i magen. Jeg hadde 5 gode venninner og ei som var litt ekstra god venninne som jeg har kjent siden barnehagen. Den siste tiden har hun og en av de andre venninnene mine slått seg sammen og lagt et hat for meg på sin egen måte. I timene gjør de narr av meg og hermer etter meg rett forran meg så jeg ser det. Når jeg ikke et til stede prøver de å gjøre meg sjalu. Og når jeg tok det opp med bestevenninnen min Annsikt til Annsikt feide hun skylden Over på meg. Det gjør de begge. De sier at det er min feil alt og fortsetter å er ekle. De nekter også for det. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for om jeg avslutter kontakten med de så har jeg 2 venner igjen som begge er utrolig gode venninner med de 2 andre. Jeg vil at alle skal være venner men de er så ekkel at jeg får et stikk i brystet. Har søkt mye på nettet men får ikke noe konkret svar. Hva kan jeg gjøre? (Setter pris på svar)

SVAR

Besvart 19.06.2020 23:54:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle