Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen ekte venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Uhm, jeg har ingen ekte venner... Alle velger meg bort, eller svarer ikke på meldinger.. Jeg vet ikkje hva jeg skal gjøre!!! Jeg er ikke den som tar mest insjativ, men spør ganske ofte, de svarer ofte ikke, eller bare «kan ikke» , eller bare «nei»! Jeg vet at jeg ikkje tørr å få nye venner, er for sjenert... Når jeg kjenner folk, er jeg den modie, tøffe jenta som står opp for vennene mine og ofte krangler og sir stygt til de som sier stygge ting til vennene mine.. Men nå har jeg sluttet med det, og ser heller på at vennen gråter, går ikke bort en gang.. Jeg gidder ikke dette mer! Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.06.2020 22:13:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Tips til å bli tryggere sosialt

Vis interesse for andre, gi komplimenter, og vær oppmerksom på andres følelser. Blir du en bedre samtalepartner kan det hjelpe deg til å bli tryggere sosialt. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle