Hopp til hovedinnholdet

Dirtysnappet med eksen til vennen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min kompis ble dumpet av kjæresten sin, å er veldig lei seg får tiden. Men jeg tenkte nå at jeg kan være fortsatt venn til exen hannes. Etter noen dager han ble dumpet så snakket jeg med hun på Snapchat så begynte vi å dirty snappe å sendte bilder til hverandre. Vi begge to bestemte etter at vi ikke skulle si det til noen fordi vi var redd for at vis han finner ut så kan han selvskader seg eller noe sånt. Jeg sikkelig dårlig samvittighet på at jeg ble med på det og er veldig redd vis han finner ut Og vet ikke hva jeg skal gjøre med dette

SVAR

Besvart 07.07.2020 13:42:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
account_circle