Hopp til hovedinnholdet

Jente 19 år! Jeg lurer på hvordan jeg skal få jentevenner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 19 år gammel jente, som akkurat er ferdig på vidergående. Jeg lurer på hvordan jeg skal få jentevenner. Gjennom hele barneskolen & ungdomsskolen hang jeg hovedsaklig med gutter, jeg har jente venner ig har hatt det lenge, men bare sånn tre stykker som jeg er med seperat. Jeg begynte pp en vidergående unna mine guttevenner, i håp om å få flere venner i en annen omkrets, uansett kjønn. Men igjen endte jeg opp med hovedsaklig guttevenner. Jeg føler vennskapene mine med guttene er myyye dypere enn de venninne jeg har kontakt med. Jeg føler egentlig likevel jeg kommer overens med jenter, så jeg skjønner ikke hvordan jeg ikke klarer å oppretteholde vennskap med dem? Jeg har hengt med gutter hver dag så lenge jeg kan huske, selvom jeg har drevet med idrett med jenter og andre aktivitet med jenter, er jeh likevel bare med gutter på fritiden. De innviterer meg med på aktiviteter & jeg elsker dem alle. Likevel skulle jeg ønske jeg hadde tettere relasjoner til jenter, men hvirdan?

SVAR

Besvart 07.07.2020 13:48:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

 

Les mer
account_circle