Hopp til hovedinnholdet

Min beste venn skal flytte, er det ikke like greit å bare forsvinne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bor i Finnmark. Jeg går på en liten skole hvor det bare går 24 personer. Og nå nylig har jeg hørt at beste vennen min skal flytte. Og da har jeg ingen i samme klasse som meg, da blir jeg alene i 8 klasse. Jeg har selvfølgelig andre venner som er yngre og eldre enn meg, men de som er i samme alder som meg forstår meg bedre. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Skal jeg overtale henne å bli, eller skal jeg også flytte. Hvorfor skal livet være så vanskelig? Er det ikke like greit å bare forsvinne og ikke komme tilbake?!

SVAR

Besvart 07.07.2020 21:31:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når du eller vennen din må flytte

Når du har hatt en nær og god venn og en av dere må flytte, kan det være veldig trist. Du kan føle deg både ensom, trist og kanskje redd for å miste kontakten.

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle