Hopp til hovedinnholdet

Føler meg utestengt fra venner og føler meg ensom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en del venner men bare 2 bestevenner jeg snakker og er med hele tiden «før». Nå de siste 2/3 ukene har de bare utestengt meg. De finner på ting uten å si det til meg og når jeg spør om å komme svarer de meg ikke eller finner på unnskyldinger for at jeg ikke skal komme. Noen ganger sier de også bare «Nei» uten noe mer. Dette sårer meg veldig. Og jeg føler meg ensom for det var de jeg alltid var med og nå som det er sommerferie blir jeg alene. De snakker med meg noen ganger om dagen på snap men ikke som før.hun ene sa for ca 1 uke siden at hun bare trengte en liten pause på noen dager så skal alt bli bra igjen. Å det respekterer jeg. Men nå har det gått sin tid å de er bare mer frekke en før. Det som traff meg mest er at de nå er på overnatting uten meg:/ og når jeg skulle fortelle den ene venninnen min som jeg har vært venn med i 14 år at den gutten jeg liker spurte om å finne på noe og jeg ble så glad svarte hun bare «okay?, hva da» . Jeg blir lei meg. Hva skal jeg gjør?

SVAR

Besvart 08.07.2020 10:11:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle