Hopp til hovedinnholdet

En jente i gjengen hun ikke liker lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg har en vennegjeng som jeg trives kjempegodt i. Men problemet er at det er en jente som jeg egentlig ikke liker, vi venner før men nå synes jeg bare hun er irriterende. Hun gjør ofte ting jeg ikke syns er greit som å klemme meg kjempeofte uten at jeg ikke vil det osv. Hun er så intens og hun er oppå meg hele tiden. Og tro meg det virker ikke å si ifra. Det er liksom noe med personligheten hennes jeg bare ikke takler mer. Jeg føler meg slem når jeg sier dette, men jeg vil ikke ha henne med i gjengen lengre, hun er liksom bare i veien og ødelegger ofte. De andre i gjengen er egentlig enig. Vi hadde en overnatting uten henne (fordi hun ikke kunne) og det vare den beste overnattingen i hele mitt liv. Er det mobbing at ingen av oss liker henne? Det blir for dumt å si at man ikke vil ha henne der mer, men d blir jo litt dumt å lyve og hele tiden baksnakke henne da istede for å si noe direkte liksom...

SVAR

Besvart 08.07.2020 15:44:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
account_circle