Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke gjøre noe uten venninnen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

helt siden 4. Klasse har jeg og bestevenninnen min vert helt uadskillelige. Jeg har blitt helt avhengig av henne. Jeg klarer ikke gjøre noe uten henne. Selv om vi krangler mye. Vi har gått på samme bareskole i 7 år, også begynte i samme klasse på ungdomsskolen fordi jeg skiftet i 9. Klasse. Fikk ingen venner i den andre. Til høsten skal vi på VGs. Men kom inn på forskjellige skoler. Hun har tenkt og vi snakket sammen, det blir bra for oss å gå på forskjellige skoler, men hun forstår ikke hvirdan jeg føler om det. Jeg er stresset hele tiden, spess med andre, hva skal jeg gjøre? Jeg skal være med henne i 2 uner i Finnmark med familien, og jeg prøver å holde tårene inne så mye jeg kan, men det er vanskelig, tenker på hva jeg skal gjøre, alle i vennegjengen å familien vet hvordan jeg er med andre folk en henne. Vet ikke hva jeg skal gjøre, hun sier at det blir bra øving for meg, men hun vet virkelig ikke hvordan jeg føler blant folk, spess uten henne. Jeg blir så stresset, hva skal jeg gjø

SVAR

Besvart 10.07.2020 09:35:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det kan være veldig belastende for kroppen å være stresset over tid, og derfor er lurt å lære seg teknikker for å mestre stresset.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle