Hopp til hovedinnholdet

Venn som sliter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en venn som er 18-19 år gammel og som sliter. Personen sier han selv har det jævlig men at han ikke har lyst til å snakke med noen om det, ikke til kompisene sine engang. Jeg og kompisene mine blir litt forbannet på han noen ganger siden han lar det gå utover oss. Han kutter seg og snakker om å dø veldig ofte. Har vurdert å ta kontakt med sjefen hans på jobben for å høre hvordan han er der, eller ta kontakt med faren hans for å spørre om han har merket noe eller om han kan gjøre noe. Vi står liksom fast på at han bare sier han har det jævlig også får vi ikke gjort noe mer når han ikke vil fortelle noe. Skal vi ta kontakt med faren, sjefen, helsestasjonen, psykolog eller lignende?

SVAR

Besvart 10.07.2020 09:58:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle