Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en ferie venninne som jeg ikke synes det er så gøy å være med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en venninne eller jeg er ikke mye med henne. Hun bor i det feltet jeg er når jeg på ferie. Problemet har jeg ikke synest det er så gøy å være med henne. Hun maser mye hvis jeg er der. Synest synd på henne også fordi hun er ikke helt som alle andre. Vet ikke hva som gjør det men hun er på en måte ikke helt med. Hun er 18 år men henger mye mwd de som er yngre enn meg. Kan ikke prate så mye om mine problem fordi hun forstår ikke dette helt. I hodet er hun i alder mer som en spm går på barneskolen. Vet ikke hva som gjør dette. Synest synd på henne for sosialt blir det vanskelig for henne å ha venner på sin alder. Vennskapet gir meg ikke så mye glede eller energi. For kan ikke prate med henne om ting spm gjelder meg. Og vi har ikke så mye til felles. Blir mye et mas og slit. Og jeg mene ikke dette slemt men føler meg mer som en støtteperson en et vennskap. Hva burde jeg gjøre? Hun er snill og sånn men blir liksom ikkw som de gode vennene mine hjemme. Trenger å slappe av i ferie

SVAR

Besvart 08.07.2020 15:26:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Funksjonshemning i hverdagen

Å få delta i det man har interesse for og være en del av samfunnet er viktig for alle. En funksjonshemning kan noen ganger være til hinder, men mye er mulig hvis man bare tenker annerledes og tilrettelegger litt.

 

Les mer
account_circle