Hopp til hovedinnholdet

Er min venninne toxic? Hennes humør svinger. Sårer meg mye, føler meg .syk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en bestevenn som jeg tror er toxic og som egt ikke er glad i meg men bare bruker meg. Mange har advart meg for hun men jeg og henne er bestevenner og har vært bestevenner snart i et år nå. Alt begynte så bra når vi ble kjent, hun var veldig snill og vi hadde det kjempe gøy sammen. Men nå er det bare dritt og hun får meg til å føle meg så dårlig og prøver hele tida å forandre meg til noe jeg ikke vil være. Hun sier alltid unnskyld og sier at hun ikke bruker meg men det føles forsatt sånn, for hun gjør bare igjen hun sårer meg gang på gang og bryr seg lzm ikke om mine egne meninger. I det ene øyeblikket sier hun at hun synes jeg er nydelig og søt og at alle er perfekte akk sånn som de er. Men nå kaller hun meg stygg, ja det er greit å kalle noen ganger bv sin stygg på tull, men hun sier det hver dag og hun mener det og det ser ikke ut som tull. Hun sier jeg må få meg en glow up og begynne med sminke siden jeg ikke bruker sminke så er hun toxic?

SVAR

Besvart 12.07.2020 12:58:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle