Hopp til hovedinnholdet

Jeg studerer i Bergen. Hvordan kan jeg bli kjent med folk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg skal nå starte mitt andre år som student i Bergen, og gruer meg for en grunn. Eg fikk aldri venner mitt første år. Det var noen eg snakket med på skulen, men dei sko alle flytte vekk, siden dei tokk bare et årstudium. Og det var aldri mer en å sitte med dem i forelsninger. Eg er en sosial type, og håpte å prøve lit etter jul, men korona. Eg har sitt folk si at du finner noen i løpet av året. Men eg hadde ikkje skule siden mars. Og nå føler meg ensom. Hva strategier kan brukes? Og hvordan kjempe forbi den sosiale angsten.

SVAR

Besvart 16.07.2020 22:26:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Føler du deg nervøs og anspent rundt andre? Det er vanlig å være sjenert, men når det er til hinder i hverdagen kan det utvikle seg til sosial angst.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle