Hopp til hovedinnholdet

Kan ei jente på 16 år bli venn med en mann på 35 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kan ei jente på 16 bli venn med en mann på 35? Vi møttes da jeg lette etter jevnaldrende venner på sidetmedord. Først tenkte jeg "æsj, pedo!" men han virker hyggelig og forståelsesfull. Jeg synes det er lett å snakke med han siden han har vært igjennom mye av det samme som meg. Jeg har jo også en mannlig psykolog på BUP i 30åra, så det kan vel ikke være så galt å snakke med andre voksne om problemer og sånt? Vi har pratet til sånn 2-3 på natta siden vi begge sliter med søvn. Han er ufør og har samboer (som ikke vet at han snakker med meg), men det går ikke bra mellom dem. Han deler mye av sine problemer med meg. Han sier at jeg forstår ham godt og er overrasket over at jeg bare er 16. Blir dette "vennskapet" helt rart og feil eller går det greit? Jeg er IKKE interessert i å date ham, dessuten har jeg kjæreste. Jeg har et dårlig forhold til foreldrene mine så det er fint og betryggende å faktisk ha en voksen å prate med.

SVAR

Besvart 22.08.2020 18:50:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Hvem tør du slippe inn?

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle