Hopp til hovedinnholdet

Jeg har verdens beste venninne, men likevel unngår jeg henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har den beste bestevennen jeg noengang kunnE få! Jeg er veldig glad i henne, men når hun spør om å finne på noe hender det at jeg noen gang ikke har lyst. Ikke fordi hun er slem med meg eller fordi det er kjedelig å være med henne. Fordi jeg elsker jo å være med henne. Og heller ikke fordi jeg er lat eller noe men jeg bare vet faktisk ikke hvorfor jeg ikke vil. Jeg tenker selv at jeg er veldig sjenert og hvis jeg først skal snakke høyt i klassen så svelger jeg masse og stopper opp å snakke selvom det er min tur og svetter masse. Kan det være en grunn til at jeg «ikke» vil være med bestevennen min? Isåfall hva er grunnen?

SVAR

Besvart 27.08.2020 16:06:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle