Hopp til hovedinnholdet

Jeg er red for å bli mobbet fordi jeg har fått mensen, råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg er ei 13 år gammel jente og fikk mensen når eg var 11 år ingen av vennene mine veit det (og ikke ein gang min bestevenn) og syntes det er ganske flaut det er bare 2 som har fått mensen i klassen. Og ho eine som har fått det har sagt det til alle og mange mobber ho for det og eg er veldig redd for at folk begynner og mobbe meg viss eg skal fortelle dei at eg og har mensen. Har du noen råd eller tips? Pls svar :)

SVAR

Besvart 29.08.2020 10:22:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle