Hopp til hovedinnholdet

Jeg går siste året på VGS og har ingen venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går siste året på vgs og har ingen venner. Det har vært litt turbulent de siste årene. Jeg har fått meg kjæreste. Han er noen år eldre så han går ikke på skolen min. Han har derimot mange venner. Og selvfølgelig de er drit snille, men jeg er ganske sjenert og tørr ikke helt snakke med dem og det er kanskje mer min feil enn deres. Tingen er også at han bor i Oslo og jeg bor ikke i Oslo så jeg har ikke alltid mulighet til å henge med dem etter skoleb fordi det er så langt dit. Jeg er veldig glad for at han har venner det er ikke det. Men jeg føler meg så avhengig av han fordi han er den eneste jeg henger med og jeg føler han ikke får hengt med vennene sine for han alltid er med meg. Og jeg blir bare trist når det endelig er fredag og han drar ut med vennene sine og jeg har ingen venner å være med. Jeg bare aner ikke hva jeg skal gjøre på fredag og lørdagskveldene og det er så kjipt å sitte alene hver helg, og det er vanskelig å finne venner med så mye grupperingerpå skolen min

SVAR

Besvart 08.09.2020 22:16:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle