Hopp til hovedinnholdet

Hun føler vennene bare bruker henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år:) Jeg har en venn som jeg føler bare bruker meg for ting, fordi med en gang vi er på skolen så vil hun egentlig ikke ha noe med meg å gjøre. Men når vi er hjemme så pleier hun å invitere meg noen sjeldne ganger osv.. i tillegg når hun snakker med andre folk og jeg er der ber hun meg om å gå vekk, hun blir mye tøffere i munnen når hun snakker med andre å skal prøve å få meg vekk eller no føles det ut som. Den andre vennen min kan jeg ikke få si mine egne meninger til fordi viss jeg gjør det så blir hun bare sur osv.. sånn som idag når jeg gjor en liten feil så ble hun forbanna og snakka stygt til meg, og når jeg hadde brukket armen og hadde på gips så kommenterte hun også frekke kommentarer og sa at jeg ikkje hadde brukket den og at det bare er fake!:( Jeg må alltid hjelpe di me deres problemer men ingen vil hjelpe meg:( er jeg en dårlig venn? Jeg prøver å vere så snill som mulig mot dem, og prøve å gå på cafe osv men de bare dropper alt osv...:(

SVAR

Besvart 13.09.2020 21:58:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle