Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig med venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har flytte fra hjeme landet mitt eg har budd her i fire år no og eg har budd fleire plasser i ein kommune og der vart eg mobba i tre år så flytta eg og familien til ein annan kommune og eg fekk meg mange venner her og når heile norge vart i karantene fekk eg meg nye venner men nå har eg høyrt at dei baksnakker meg og dei har vore ute og hsr hatt overnatting i lag og ikkje invitert meg det er jenter og gutter i den gjengen og eg var mest venn med jentene fordi eg har nesten ingen gutte venner og nå føler eg at eg har mista dei og og nå veit eg ikkje ka eg skal gjøre og eg har ikkje klart og konsentrere meg i timene på grunn av det osv og eg har mista mangen venner nå og dei forteller ikkje meg koffor

SVAR

Besvart 21.09.2020 23:25:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
account_circle