Hopp til hovedinnholdet

Sykt lei ei falsk venninne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sykt lei av å være med en venninne av meg. Jeg er med to stykker i klassen min, hun og en annen. Hun utestenger meg hver dag og har gjort det så lenge jeg kan huske. Hun snakker kun til hun andre jeg er med i klassen, aldri til meg. Når vi er mange sammen, skal hun alltid hakke ned på meg, sier slemme kommentarer og skal alltid ha mest oppmerksomhet. Hun har forandret seg veldig de årene. Før var hun veldig rolig og krevde ikke like mye oppmerksomhet hele tiden. Hun har blitt veldig fake. Jeg er ofte med hun, og noen ganger har vi det gøy. Men da er det også alltid noe som ikke har vært gøy. Jeg har det alltid så gøy når jeg er med andre folk og hun ikke er der. Jeg er alltid snill mot hun og vet ikke hvorfor hun ikke liker meg! Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.09.2020 12:07:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle