Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen vil ikke være bestevenn lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en bestevenn, og det har blitt litt vanskelig etter det kom en jente inn i bildet. Jeg har følt meg utenfor veldig mange ganger, vi er 3 jenter, så når bestevennen min er utenfor så begynner hun og grine, og er sykt lei seg, men når JEG er utenfor så driter hun bare i meg og skjønner ikke hvorfor jeg er utenfor, dette gjør meg sur, irritert og jeg blir sykt lei meg. Og på skolen har vi et prosjekt om reklame vi tre jenter hadde en gruppe sammen, helt til de sa til en lærer at de ikke ville ha meg med så jeg måtte finne meg en annen gruppe. Også har vi 3 hatt plasser ved siden av hverandre i garderoben på skolen men så såg jeg at de hadde flyttet seg ett hakk vekke fra meg. Jeg spurte hvorfor de hadde gjordt det og jeg tilbake svar «vil ikke svare» så skrev hun til meg at hun ikke ville være bestevenn med meg mer. Og nå ignorerer hun meg.

SVAR

Besvart 27.09.2020 00:53:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
account_circle