Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil endre personligheten min, bli mindre rar og mer pratsom.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år. Jeg har nettop starta i 8 klasse. Jeg føler meg veldig rar. Og føler at ikke så mange liker meg. Jeg henger med 3 jenter. Jeg er ikke noe pratsom. De tre jentene jeg henger med var jeg også venn på barneskolen. Hun ene var jeg BESTEVENN MED. Men allerede 2 skoledag føler jeg at jeg hadde mistet hun. Jeg blir aldri likt. Familien min blir veldig godt likt. Jeg vil også bli likt. Jeg vil ikke være rar jeg vil være pratsom. Hvordan kan jeg slutte å være rar? Hvordan kan jeg bli pratsom? Jeg føler jeg er nødt til å bli det. Jeg har INGEN venner. Men det fikser jeg etterhvert. Først vil jeg fikse rarheten min og at jeh kan bli pratsom. Jeg orker ikke å være rar. Jeg vil endre personligheten min. Jeg er ikke fornøyd med den. Jeg tenker å ta bort noe jeh ikke liker fks at jeg er rar. Også ta inn noe jeg liker fks å bli pratsom. Jeg har lyst til å snakke med storesøstera mi om det og at hun kan hjelpe meg. Hun hat hjulpet meg mange ganger og det hat gått!

SVAR

Besvart 07.10.2020 14:17:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Introvert, ekstrovert, eller midt i mellom?

Når får du mest energi? Når du er alene, med andre, eller litt begge deler? Uansett personlighetstype, er du like viktig.

 

Les mer
account_circle