Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig med venner på VGS

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg begynte på videregående i august og har ikke fått noen gode venner enda. føler jeg ikke har noen venner lenger. Hadde 2 nære venner på ungdomsskolen men har mista litt kontakt med de, nå er de bare med de andre vennene sine og det er alltid så klein stillhet mellom oss nå og har ikke noe å snakke med de om lenger.. har ALDRI noen å være med på fritiden, har lyst til å få nye venner men syntes det er så sykt vanskelig. Hvertfall nå som det har gått mange uker siden jeg begynte på vgs og de jeg begynte i klasse med har liksom blitt god venn med en eller fler, mens jeg har ikke det, har ikke fått noe god kontakt med noen eller fått nye venner. Føler alle har fått nye gode venner og bestevenner unntatt meg. Jeg føler meg så ensom. Det er vanskelig å få nye venner for jeg vet aldri hva jeg skal snakke med de om, når jeg prøver å si noe så svarer de, men det blir ikke noe samtale som går videre. føler jeg aldri kommer til å få bestevenner igjen, noen som jeg kan ha overnatting med osv.

SVAR

Besvart 07.10.2020 20:59:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle