Hopp til hovedinnholdet

Hvordan man kan få gutte venner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente. Jeg har ikke så mange venner, men det er umulig å bli venn med de andre jentene i klassen. Nesten alle spiller fotball. Jeg trenger virkelig fler venner. Jeg lurer på hvordan man kan få gutte venner. Fordi jeg er veldig dårlig på å få venner. Jeg liker ikke bare å gå bort til noen også bare snakke i vei. Jeg har alltid en tanke i hodet. Ikke drit deg ut. Jeg er så lei. Jeg er desperat etter å få noen fler venner, men helst guttevenner

SVAR

Besvart 08.11.2020 08:27:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle