Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi overså meg da hun fikk seg kjæreste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg har vore lei meg lenge nå.. ca 2-3 vekår. Eg blei såra ein helg når eg var på campingtur samen med bestevenninna mi. Eg trudde dette skulle vere den helgen me kunne vere samen igjen og ha det kjekt for det har vore travelt med skule og trening. Men problemet var at ein gutt som hu er i slekt med var der òg, og hu ville vere med han òg og då sa eg ja til det. Men eg likte det ikkje for dei stengte meg ute og når me var på brygga så stod han bak meg og hu foran meg og eg såg at hu såg på han og då lo hu. Eg trudde han gjorde narr av meg og spurte ka det var og hu sa: ingenting. Det skjedde på lørdagen, også skulle eg og hu eta, men hu ville ikkje eta og sa at dei skulle vente der.. og når eg kom tilbake så var dei ikkje der. Då venta eg ved campingbilen og så ringer hu og seier at eg må komme til lekeparken for dei har det knall skoy, men eg kunne ikkje gå ennå for eg passa på bilen som var ulåst og det måtte hu jo skjønna. Då sa hu at dei skulle vente på meg der. Og når eg kom der var dei ikkje der. Eg leita øve heile campingplassen etter dei fleire gonger og eg fant dei ikkje noggen plasser! Så sender eg melding kor hu er og hu seier at hu er med han. Og eg sa at eg meinte plassen. Og då svare hu: kor er du da?.... og då blei eg lei meg og sur for det var han som øydela helga for meg og bestevenninna mi. og eg var såra resten av helga og ignorerte henne for hu kom ikkje å sa unnskyld. :'( eg forsto ikkje koffer hu ikkje ville sei unnskyld. og eit par dager seinare så ser eg på MSN at dei er SAMEN!!!! og når eg spurte snillt om det var sant for eg var faktisk glad på hennas vegner.. og hu spør frekt : har du nogge imot det eller ?.... og eg blei sjokka for eg ville sei gratla. Og hu sa etterpå at hu ikkje ville vere med meg lenger meir!! eg mista meg heilt og grein resten av dagen, og siden det har humøret mitt vore øydelagt. Eg er berre hima. Eg savner henne. Ka skal eg gjer ? Gå imot na og spør ka som er gale? Eller skal eg vente og sjå, og prøve å vere glad uannsett om hu ignorerer meg? Kjæresten min seier at hu er kje like moden som meg og at hu kommer sikkert til å komme tilbake til meg etter når forholdet er ferdig. Eg vett kje eg. Eg vil ha na tilbake, for me har vore bestevenninner i 8 år og me har alltid sagt alt til kvarandre, men nå seier hu ingenting til meg. Eg forstår ingenting. Eg håper på svar fort..! Hilsen jenta på 15

SVAR

Besvart 08.10.2009 09:54:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle