Hopp til hovedinnholdet

Han er bare med kjæresten sin

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 17 år. Jeg har hatt en venn som jeg har vært sammen med hele tiden kjempe lenge og har blitt en vane at vi alltid var med hverandre i helgen og på kveldstid. Vi hadde det alltid kjempe gøy sammen. Men for to måneder siden snudde alt dette og han fikk seg en kjæreste... Jeg er ikke sur for at han har fått seg det, herregud det fortjener han og det unner jeg han. Men siden jeg har vært så vant til å være med han på fritiden min føles det litt ensomt nå. Han er alltid med kjæresten og prioriterer henne foran meg nesten hele tiden. Synes dette er litt trist. Så jeg lurer på hva kan jeg gjøre for, ikke gjøre han sjalu, men vise han at jeg på en måte ikke er avhengig av han hvis du skjønner. Tusen takk!

SVAR

Besvart 20.11.2020 13:31:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse å ha kjæreste, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med en venn om vanskelige ting

Gruer du deg til å fortelle om noe du har på hjertet? Her får du tips til hvordan du kan ta en vanskelig prat med en venn.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle