Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hvilken skole jeg skal begynne på.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, skolen vår skal stenge så jeg og vennene mine må bytte skole. To av vennene mine skal begynne på en kristen skole, To andre venner skal begynne på en annen skole, og de to siste skal også begynne på en annen skole. På den kristne skole skal to veldig gode venner av meg starte. På den normale skolen skal bestevennen min starte og en annen venn som egentlig ikke er så snill, jeg skal egentlig starte på den skolen med dem,men hun som ikke er så snill, liker å bryte regler og bestevennen min pleier å bli med henne på det.Da må jeg enten være med eller være alene. På den kristne skolen skal jo to gode venner starte, de er veldig snille og bryter ikke regler og jeg tror egentlig jeg får det bedre der med dem.For hvis jeg starter på den normale skolen så kommer jeg til å føle meg veldig alene og ensom men jeg vil jo ikke gå uten bestevennen min. Hva skal jeg gjøre? Jeg får det nok best på den kristene skolen, men jeg vil jo gå med bffen min også. Men hun blir annerledes medDenAndreVennen

SVAR

Besvart 01.12.2020 03:13:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
account_circle