Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig med venner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,jeg vet ikke hvorfor jeg skriver her men har ingen andre å snakke med jeg hater livet mitt Jeg krangler mye med de jeg er nær har ingen gode venner i friminuttene sitter jeg inne alene fordi «vennene» mine utestenger meg og dt føles som de er hyggelig når de trenger hjelp av meg eller hvis jeg har kinobilletter foreks Akuratt nå er det eneste som er bra i livet idretten jeg går på men nå som jeg er i karantene ble ting ille siden jeg ikke har noe å gjøre Selvom jeg koser meg med idretten har jeg ingen gode venner der siden jeg bor et stykke unna Jeg har lyst til å bytte skole men jeg vet at jeg kan være ganske stille så det vil være vanskelig å få nye venner siden folk bare viser interesse for folk som snakker myeSist livet mitt var bra var for 2år siden jeg hadde en god venn som støttet meg men hun ble mer populær å nå vil hun ikke snakke md mg det var veldigvanskelig for meg jg prøvde å få igjen kontakten men hun ville ikke Dr kanskje ikke noe du kan gjøre men det følesbraåskrive

SVAR

Besvart 06.12.2020 20:57:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan har tiden med koronasituasjonen vært for deg?

Våren og sommeren 2020 ble litt annerledes på grunn av koronaviruset. Hvordan har det vært for deg?

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
account_circle