Hopp til hovedinnholdet

E e fortsatt bekymra over han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I sommer blei e dumpa av min største kjærlighet. E elska han virkelig, og han var den einaste e åpna me opp om, om min angst og sjølbilde. Han dumpa me og e va knust. E kom ikkje over han på 3 måneda. E veit han holder på me hasj. Men de har han gjort i mange år. Han va to år eldre enn me. E veit han e deprimert, men e veit ikkje koffor, for han slo opp... han har sagt til vennane sine at han ikkje lenger vil vere venna me dei lenger, noke som e veldig sjukt. Han e ikkje sosial og man kan sjå at han e deprimert. En dag var mi vennine som e sammen med hans eks bestevenn, på biltur. Dei såg han i ødemarka og han var heilt rusa. Han visste ikkje at de va vennen hans som kjørte og han visste ikkje ken dei va. E kan ikkje snakke me han for han he slutta å vert på sosiale media. Men e e fortsatt bekymra over han.

SVAR

Besvart 30.12.2020 07:30:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle