Hopp til hovedinnholdet

Burde eg ignorere dei eller berre vere vanlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg og venninna mi drakk oss ho og va på ft med fleire folk, noken av dei va venniner og noken av dei va gutta. Dei sa at dei ikke skulle si noe men dei har sagt det til to andre gutta og er redd for om det sprer seg... eg er ikke sikker på om eg skal nekte på det eller sei at eg gjorde det! Vil ikke ha et stort rykte på meg, dei ler sv meg og det er ikke gøy... og eg veit ikke og eg burde ignorere dei eller berre vere vanlig.

SVAR

Besvart 09.01.2021 09:45:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Sånn påvirker alkohol kroppen din

Kort tid etter at du drikker alkohol, vil du begynne å kjenne virkningene. Hvordan påvirker alkohol kroppen din, og hvordan kan du bruke rusmiddelet på smartest mulig måte?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle