Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes det er litt vanskelig å bli kjent med nye venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hey, jeg har klart å finne meg nye venner på ungdomsskolen lksm det er 2 jenter jeg alltid er med og hun ene er alltid sånn. «Kom å bli med!» men problemet er når hun er borte fra skolen. Så er jo jeg med hun andre jenta og det føles ut som om hun ikke liker meg. Lksm hun er med noen andre jenter i klassen og de jentene vil ikke bli kjent med meg akkurat.. det er sånne sports jenter som er tryhards og sier alt jeg gjør galt. Men ja.. jeg har tenkt å bli litt mere kjent med dem siden det føles ut som om jeg bare følger etter dem... Jeg klarer lksm ikke å si om vi skal gjøre noe i fritiden.... Hvis jeg hadde kanskje sput dem om å gjøre noe så ville de kanskje ha blitt kjent med meg. Lksm det er snille jenter. Men jeg kjenner dem ikke helt. Vet jo aldri... Hvis jeg ikke er med dem så har jeg ingen venner så jeg må bare bli kjent med dem. Synes det er litt vanskelig jeg.

SVAR

Besvart 11.01.2021 14:44:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle