Hopp til hovedinnholdet

Mistet en venn fordi jeg sa noe hun ikke likte! Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Okei så jeg går rett på sak, så en vennine av meg så at jeg prøvde å si noe til henne.. å jeg ville helst ikke si det fordi jeg var redd det ville påvirke vennskapet vårres. Å jeg sa jeg var redd vennskapet vårres ville bli ødelakt men for set presset hun meg til å si det. Å nå er hun kjempe sint og leiseg og synes at det jeg skrev hva skikkelig slemt. Og jeg har sakt unnskyld 1000 ganger men hun sier at vi aldri kommet til å være venner igjen. Jeg savner henne skikkelig og angrer så sykt på det jeg sa. Hun sier at hun aldri vil være vennen min etter alt det jeg har gjort, og jeg skjønner ikke hva jeg har gjort! Å hun sier at jeg har forandret meg mye fra når vi gikk sammen i 7 trinn fordi da hva vi skikkelige gode venner og kunne prate om alt. Jeg savner henne så mye og har prøvd alt! Kan dere hjelpe meg?! Trenger virkelig tips vil ikke miste en venn til.

SVAR

Besvart 12.01.2021 20:33:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle