Hopp til hovedinnholdet

Støter alle vennene fra meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg trenger tips til hvordan jeg skal stoppe og stenge venner ute. jeg pleier altid og fryse vennene mine ute etter vi har vært venner en stund og ødelegger alltid vennskapene mine. vet ikke hvordan eg skal stoppe, vet ikke hvorfor eg alltid gjør det. jeg vil virkelig ikke miste den vennen jeg har nå men har fakket det opp allerede, vi pleide og være veldig nærme. hater meg selv virkelig for dette men aner ikke ka eg skal gjøre har hatt problemer med dette så lenge eg kan huske. trenger også hjelp med kordan faen eg skal bli glad igjen. har ikke følt med ordentlig glad helt siden desember 2019 er jævlig lei. går egt til bup men har ikke snakket så mye om dette siden følelser er ekkelt. plis hjelp før eg gir opp

SVAR

Besvart 25.01.2021 14:45:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med en venn om vanskelige ting

Gruer du deg til å fortelle om noe du har på hjertet? Her får du tips til hvordan du kan ta en vanskelig prat med en venn.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle