Hopp til hovedinnholdet

Føler meg veldig utestengt fra en vennegjeng! Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er en venne gjeng som er på cirka 8 stykk og alle i min venne gjeng er Bff med de fra den andre vennegjengen! Utenom meg! Slev om jeg prøver alt og snakket til de og alt mulig! Til og med en venn av meg som ikke kjente de i det hele tatt er Bff med de! Er det noe galt med akkurat meg?! Hvorfor meg!? Alle i venne gjengen min er med i priv storyer fra den andre gjengen utenom meg! Jeg er faktisk kvalm og sliten av og være lei meg!!!! Ingen av de snapper til meg eller gjør noen ting med meg! Og jeg orker ikke mer!! Alt jeg vil er å være med...men det er jeg ikke for den som styrer gjengen liker meg ikke! Hva skal jeg gjøre! Jeg tørr ikke spørre om vi skal være sammen helt alene en dag for det vil de ikke, de synes sikert at jeg er kjempe ekkel!

SVAR

Besvart 26.01.2021 20:05:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle