Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig bestevenn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,Jeg har en bestevenn hun er veldig snill men noen ganger veldig sur og sånt.noen ganger når vi går hjem fra skolen og vi ikke sier så mye,da kan jeg for eks. si det var gøy i matte i dag da!? da kan hun for eks. si mmm sånn skikkelig surt og da føler jeg at hun er sur på meg for noe jeg ikke har gjort og da vil jeg bare løpe hjem før henne.hvis vi er uvenner banner vi ikke(hun er kristen)eller kaller hverandre stygge ting vi blir liksom bare irritert på hverandre. og da blir det som oftest til at hun skriver unnskyld på melding,når hun gjør det vil jeg egentlig ikke bli venner igjen men sier likevel at det går bra(hvorfor jeg gjør det vet jeg ikke) mitt problem tror jeg er at jeg egentlig ikke vil være venn med henne.men er redd for å være ensom og venneløs hvis jeg ikke vil være venn med henne! jeg tror jeg er for naiv? hilsen forvirret jente!

SVAR

Besvart 03.10.2011 10:49:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle