Hopp til hovedinnholdet

Det virker som folk liker venninnen min bedre enn meg, og jeg er så sjalu!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger hjelp, har et stort problem for å si det sånn..Jeg har en vennine, hun er ikke akkurat så KJEMPE pen, men herregud, alle til og med lærerne liker henne.og det er sikkert fordi når de ser på meg prøvr hun å avlede de slik at de ser på henne HELT sikkert ass...hver gang noen skal snakke til oss er det henne de ser på. også har jeg en til venn, og da er det meg, hun jeg er sjalu på, og hun andre..og hun andre og hun jeg er sjalu på er skikkelig gode venner. hun andre er liksom helt gæren etter hun jeg er sjalu på. det er jo fordi at de sitter i lag, hun jeg er sjalu på sier alltid så morsomme ting som hun andre ler av..mens hver gang jeg og hun andre skal snakke blir det HELT akward, jeg finner ingenting å si, og etterpå angrer jeg..hver dag jeg kommer hjem er jeg lei meg, vennskapet er det ENESTE jeg tenker på. jeg tenker på at jeg har det helt fortferdelig, 1, gutten jeg liker har sluttet å se på meg. 2. alle snakker til hun jeg er sjalu på. 3. hun andre vennen min liker hun jeg er sjalu på MYE MYE MYE MYE Mye mer enn hun liker meg. 4. de sittr i lag. 5.jeg fortviler meg hele tiden etter skolen bare pga det.6. jeg føler at jeg liksom ligger på andre plass, altså andrevalget til alle. hun er jo veldig snill mot meg hun jeg er sjalu på, men herregud, jeg blir bare såååååå fort sjalu.. også gruer jeg meg hele tiden til timene for der vet jeg at de to'ene kommer til å snakke og snakke og le og le mens jeg blir en looner... HJELP MEG VÆRSÅSNILL!! ;(

SVAR

Besvart 09.02.2012 18:17:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle