Hopp til hovedinnholdet

Jeg går på korps, de andre spiller fotball. Føler meg litt utenfor.

Jente
 

Spørsmål

Hei :) Jeg går på korps , men alle de andre i klassen min går på fotball og håndball .. Jeg føler meg litt utenfor , men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ... Om jeg bare skal fortsette med mitt ? Om jeg skal slutte og ikke gjøre noe ? Om jeg skal starte på korps og håndball\fotball ? Om jeg skal begynne på andre ting ? Pliss HJELP

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


I noen områder er det nok slik at mange er med på de samme fritidsaktivitetene, og kanskje spesielt ball- eller lagspill. Men det er ikke slik at det engasjerer alle like mye. Da er det en fin ting at du har funnet noe du liker å gjøre. Det krever også en del styrke å følge sine egne interresser og delta på den aktiviteten du ønsker, i stedet for å gjøre det alle andre gjør.

 

Trist å lese at du føler det litt utenfor. Er det fordi de andre er på trening veldig mye eller er det fordi de bare snakker om treningen og sin idrett hele tiden?

 

Det er vanskelig for oss å gi deg råd om du skal starte på en idrett, for vi vet ikke om du liker å drive med fotball eller håndball eller om det er lurt av deg.

 

Om du velger å ikke starte med en av de mest engasjerte idrettene, kanskje du kan finne ut av hva gjør de andre når de ikke trener? Er du på facebook med dem? Tipper mange av dine jevnaldrene bruker en del tid på facebook og jeg tipper at de er engasjert i mer enn idretten.

 

Håper du kan finne en løsning, og at du får tid til å være med vennene på skolen din, selv om de er engasjert i noe annet enn deg på fritiden.

 

Lykke til!

 

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Trøster venninne (colourbox.com)

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap