Hopp til hovedinnholdet

kvifor er eg sjalu på 1 månde gamle tvilling gutter ?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei eg er ein jente på 13 og bestevennen min simon på 15 ja eg har ein bestevenn på 15 og han og søskene hans har fått to nye brødre og når dei fikk han har ikkje han hatt så mye tid med meg og eg har følt litt sjalu kvifor er eg sjalu på 1 månde gamle tvilling gutter og så tror eg at eg har følelser for han og han har ein kjæreste som også er 15 men kva skal eg gjer med følelsene eg har får han som er 15

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er helt vanlig å bli sjalu når man føler at man blir byttet ut av bestevennen sin. Du er vant til å være mye sammen med ham, og når det ikke lenger er så mye tid til deg, er det ikke noe rart at du synes det er leit.

 

Nye tilskudd til familien er utrolig flott og spennende, men man trenger litt tid til å bli kjent med de nyankomne. Jeg synes du skal huske på at det ikke er slik at du har blitt erstattet av noen. Han har jo ikke fått seg en ny bestevenn- han forsøker bare å venne seg til den nye familiesituasjonen. Gi ham den tiden han trenger til å bli kjent med sine nye søsken!

 

Dette med forelskelsen er vanskelig fordi han allerede har en kjæreste. Du vil jo ikke ødelegge det forholdet de har.

 

Ofte hjelper det å snakke om disse følelsene med den personen man liker.  Tror du at du kan fortelle ham hva du føler uten at det blir rart mellom dere to? Jeg er sikker på at det hadde vært en stor lettelse for deg å lufte tankene dine. Dere er jo tross alt bestevenner. 

 

Lykke til,

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap