Hopp til hovedinnholdet

Jeg var sammen med en på 22 men nå driver han med bestevenninna mi

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er ei jente på 14 år. Jeg og en på 22 år var sammen også sa han at han elska meg og at han ville ha meg som kona si og alt sånn når vi ble eldre, og nå driver han med eks-bestevenninna di som ditcha deg og de begge lovde at de aldri komm til å drive.. Hva skal jeg gjøre? jeg orker ikke mer, jeg går på bup men hu har ferie, jeg orker ikke mer.. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg vil bare si alle følelsene mine til han men jeg klarer ikke :'( Jeg kan ikke snakke om det til noen andre unntatt store søstra mi på 23 og hu sier det samme om og om igjen, hva skal jeg gjøre? :'( pliz, svar fort!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det er han som ikke har behandlet deg rett. Han har trampet på deg og på følelsene dine, og jeg tror aldri han hadde noen intensjoner om å gifte seg med deg. Det er dårlig gjort av hun som skulle ha vært bestevenninna di også. Nå kjenner jeg ikke hele historien, men om hun visste hvor forelska du var i han burde hun ha holdt seg unna han.

 

Når det er sagt så burde man alltid være litt forsiktig med menn som er så mye som 6 år eldre og i en helt annen fase av livet. Du kan aldri vite hva hans intensjoner er, eller hvorfor han prøver seg på en jente som er så mye yngre enn han. Sjansene for å bli såret er så mye større enn om du holder på med en på din egen alder.

 

Nå vil jeg bare anbefale deg å prøve å komme deg over dette. Det er klart det er vanskelig når man har blitt såret og føler seg bedratt, og det tar tid. Men du må prøve å legge det bak deg. Gjør andre ting, vær med venner som faktisk bryr seg om deg og se på andre gutter! Jeg legger ved en artikkel om kjærlighetssorg hvor du kan finne andre tips til hvordan du kan komme deg gjennom dette. Du må likevel huske på at det er umulig å slippe unna å være lei seg en periode, og at det kommer til å ta tid uansett hva du gjør.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap