Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir hun sint når jeg snakker om han?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 , og lurer på noe få ting og håpet på et godt svar :) Jeg ble sammen med en , men slo opp etter 1mnd og 1uke . Men jeg har snakket med bestevenninen min om ting som skjedde i forholdet til han 18 åringen som jeg var sammen med.... Men når jeg nevner navnet hun blir sint og vil ikke hjelpe meg på ting jeg spør henne om... Jeg skjønner ikke hvorfor :( Hvorfor skal hun være vrang mot meg? Det er meningen at Bestevenner skal hjelpe hverandre, ikke sant?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Jeg vet ikke hvorfor hun ikke vil svare deg og blir sint, men jeg kan tenke meg at det kan ha noe å gjøre med at han er så mye eldre enn deg. Hun er bestevennninnen din og er bekymret for deg. Hun bryr seg om deg og vil ikke at du skal bli såret. Hvis du virkelig lurer på hvorfor hun reagerer på den måten synes jeg du skal spørre henne om det. Si at du har lagt merke til at hun reagerer litt rart når du snakker om han, og at du lurer på hvorfor. Det kan være fint for dere å få pratet om det.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap