Hopp til hovedinnholdet

Må jeg gå VGS omigjen hvis jeg bytter utdanningsprogram? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei I år begynte jeg på vgs, og har skjønt nå at jeg valgte feil linje... Jeg trives ikke i det hele tatt. Liker ikke klassen, liker ikke lærerene og synes det vi holder på med er drittkjedelig og bortkastet tid og bare frustrerende rett og slett. Så jeg lurer på, kan jeg bytte til en annen linje uten å gå vg1 om igjen? eller må jeg gå i 2 og et halvt år til på denne drittlinjen jeg går nå? Å bynne på vg1 igjen kommer til å bli en så stor nedtur for meg, så det er noe jeg absolutt ikke vil, da vil jeg heller gå gjennom skolen likevel selv om jeg syns det er et helvette rett og slett beklager ordbruket mitt. Vær så snill, fins det noen løsninger?

SVAR

Besvart 16.12.2014 21:00:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle