Hopp til hovedinnholdet

Går det an å få førstegangsvitnemål, selv om man har brukt for lang tid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurte på en ting. Jeg gikk 2år på helse og sosial fag. Før dette døde min kjære pappa. Så etter disse 2 årene måtte jeg ha en pause fra skolen for det har vært et kjør hele veien og jeg følte jeg ikke hadde fått sørgen på noe som helst måte. Plutselig kom det over meg. Mammaen min sleit å satt i en økonomisk dårlig situasjon så jeg måtte klare meg på egen hånd i tillegg til at jeg måtte hjelpe min mor endel med økonomien igjennom disse årene. Etter dette året kom jeg meg igjennom allmennpåbygg med etter den tunge tiden. Nå sitter jeg her å skal søke sykepleier, men pga dette friåret har jeg et opptakskrav som tilsvarer at jeg ikke vil komme inn. Er det noe måte å få førstegangsvitemål slik at opptakskravet blir mindre? Nå er jeg ordinær søker. Med Vennlig Hilsen Meg.

SVAR

Besvart 16.03.2015 14:04:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
account_circle