Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg inn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har nettopp blitt 16 år for noen dager siden og jeg skal begynne på 1vg etter sommeren. Jeg har søkt på videregående skoler maks 6 stk eller mer, linjen jeg har søkt på er da studiespesialisering. Og jeg har 3,3 eller 3,5 i snitt. Studiespesialisering er det eneste linjen jeg har søkt i. Jeg håper jeg kommer meg inn i noen av skolene. Har bare søkt på offentlige skoler, jeg er så usikker nå. Siste fristen var jo til 2 mars å søke på skoler, nå er jeg redd for å ikke komme meg inn i skoler p.ga jeg har så lav snitt. Jeg angrer veldig mye nå, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Jeg vil gå på studiespesialisering pga jeg skal videre utdanne meg. Ååå, jeg vet ikke om jeg kommer meg inn :/

SVAR

Besvart 17.03.2015 15:05:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle