Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg flytte og begynne på en skole i byen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på om det er mulig å bytte om valget for andre året videregående. Jeg vil ikke bytte linje, men jeg tenker at jeg kanskje ønsker å flytte til byen (altså gå samme linjen bare i byen). Sånn som ting er nå, går jeg på den samme linjen bare på en liten, lokal skole. Hovedårsaken til de splitta følelsene er at, jeg ikke vet om jeg ønsker å dra på meg et lån så tidlig når det ikke er nødvendig. Likevel, jeg trives ikke på den skolen jeg går når, og har slett ikke fått meg en eneste venn/venninne, og sitter for det meste alene eller med ei gammel venninne. det er flere grunner, men det var egentlig ikke relevant. Jeg vet at søkefristen er ute, og fristen for å bytte valg og, så jeg lurer ganske enkelt bare på om det er mulig å få byttet det så sent? Samtidig må jeg innrømme at jeg vil flytte litt for min bestevenn og min søster bor der, er det dumt å flytte av den grunn? tilslutt, vil jeg bare beklage. Var ikke sikker på hvilken emne disse spørsmålene gikk under.

SVAR

Besvart 23.04.2015 09:16:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Dette må du vite om leiekontrakten din

Kan du skrive leiekontrakt når du er under 18 år? Kan utleier øke husleien når som helst? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene om å leie bolig.

 

Les mer
account_circle