Hopp til hovedinnholdet

Er redd for å stryke i matte, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går Vg1 MK. Første semester fikk jeg 3 i matte på karakterkortet, og dette semesteret får jeg mest sannsynelig stryk i matte. Foreldrene mine ble så stolte for at jeg fikk 3, ettersom jeg strøk på ungdomskolen. Er så redd for å skuffe de nå også. Vi får ikke flere sjangser til å forbedre karakterne, da vi har hatt alle prøver vi skal ha. Har spurt mattelæreren, som er litt streng av og til med dette. Kan jeg spørre rektor om jeg kan ha to prøver på nytt, slik at jeg kan få 2-3 og ikke få stryke på kortet? Eller må jeg ta matte som privatist? Kan du også forklare litt mer hvordan dette med privatist funker?

SVAR

Besvart 16.05.2015 12:06:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Stryk på eksamen - hva kan du gjøre?

Fikk sommerferien en dårlig start da du så karakteren fra eksamen? Klaget du på karakteren uten å få medhold? Dette er dine rettigheter og muligheter.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
account_circle