Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal starte på vg3 studiespesialisering til høsten, men er ekstremt skolelei og egentlig veldig lei av å bo hjemme hos mor og far. Jeg har vurdert å ta hele året som privatist, men jeg mangler 8 fag for å få vitnemål, og jeg vet at dette ikke egentlig er en anbefalt løsning. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre siden jeg er nesten helt sikker på at jeg kommer til å droppe ut i løpet av året. Dette året har jeg snakket mye med rådgiver og fått tilpasset timeplan med færre fag, men jeg syntes i grunnen ikke det ble lettere av den grunn. Har dere noen gode råd til andre løsninger, eller eventuelt tips til hvordan på enklest mulig måte ta vg3 som privatist?

SVAR

Besvart 25.06.2015 14:54:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle