Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg bli lærling i helsearbeiderfag når jeg ønsker å bli lærling?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg går vg2 helsearbeiderfag. jeg har et stort ønske om å bli jordmor. så det er to ting jeg lurer på. jeg er veldig usikker på om jeg skal ta lærlingetid som helsefagarbeider. det er egentlig ikke relevant erfaring, men mange sier jeg bør. kan dere gi meg noen råd her? eller eventuelt fortelle meg hvem jeg kan snakke med dette om. kan rådgiver på skolen hjelpe meg med slikt? så lurer jeg på. jeg vet at det er ekstremt lite stillinger som jordmor. faktisk ingen i mitt fylke. (sør trøndelag) tror dere at dette vil endre seg til jeg er ferdig utdannet? hvordan ser statistikker ut på dette. er det for eksempel mange eldre jordmødre nå som vil gå av med pensjon til den tid. takk for svar!

SVAR

Besvart 07.10.2015 12:16:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle