Hopp til hovedinnholdet

Hva lønner seg å gå for en person som meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg går i 10. Klasse på ungdomsskolen, og skal søke på videregående etter jul. Valget mitt står mellom musikklinja, studiespesialisering, medier og kommunikasjon eller idrettslinja. Problemet er at de fleste er enige om at jeg er en veldig allsidig person. Det er gode muligheter for at jeg står med 6er i nesten alle fag (tysk og matte blir kanskje 5) til jul. Jeg har drevet med fotball i 1 år nå, piano i 5-6 og det har alltid gått bra på skolen. Jeg er fortsatt ikke spesielt GLAD i skolearbeid, men jeg vet at det er bra for fremtiden. Foreldrene mine har helt vanlige utdanninger, og er ikke noe strenge. Jeg er veldig glad i idrett, men tror ikke jeg kan komme så langt med det i livet. Musikk er både gøy og noe jeg virkelig kan, men det er også lite muligheter. Jeg er god til å skrive artikler og synes det er helt greit. Hjertet mitt sier musikk, men fornuften studiespess.. Jeg har alle muligheter, men hva lønner seg å gå for en person som meg?

SVAR

Besvart 05.11.2015 11:36:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle