Hopp til hovedinnholdet

Hva er forskjellen på helsefagarbeid og omsorgsarbeider?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, så jeg har hatt et lite problem en god stund om å finne ut hva jeg har lyst til å bli når jeg blir eldre, og etter noen research og masse funn har jeg funnet ut at jeg har lyst til å bli helsefagarbeider, jeg føler at det er noe som passer for meg siden jeg elsker å hjelpe andre og gi omsorg til de som trenger det, men det er noen ting jeg lurer på ved dette yrket og det er: 1.Er omsorgsarbeider og helsefagarbeider det samme eller er det to forskjellige ting? 2.Hva slags linje på vgs må du ta får å bli en helsefagarbeider? 3.Hva slags fag på skolen må du gjøre det mest bra på får å bli en helsefagarbeider? 4.Hva må gjennomsnittskarakteren din være?5.Hvor lenge studerer du på universitetet, altså hvor mange år? Det var alt jeg lurte på får nå, takk for meg.

SVAR

Besvart 05.01.2016 12:01:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
account_circle