Hopp til hovedinnholdet

Veldig usikker på hvilket utdanningsprogram jeg skal velge!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år, snart 17. Jeg går første året på VGS og går på helse og oppvekst. Jeg elsker små unger, og har veldig lyst å jobbe med det når jeg blir voksen. Jeg har nesten bestemt meg for å gå barn og ungdom, men er fortsatt usikker.Det er en mnd til jeg må søke, og jeg er litt stresset. Jeg står mellom å gå helsefagarbeider- linjen eller barn og ungdom- linjen. Jeg vet ikke hva jeg vil bli, men synest det er veldig gøy å jobbe i barnehage, men vil ikke utdanne meg som det. Jeg føler alle snakker om at jeg burde gå helsefagarbeider, og dette er også den eneste linjen dem har på den nærmeste skolen min av helselinjer. Jeg må flytte på hybel, dersom jeg velger barn og ungdom. Hjelp. Hva skal jeg gjøre? Jeg vet ikke hva jeg burde. Og er så redd for å gjøre feil. Hybel koster så sinnsykt mye, selv om jeg har litt lyst. Skal bo på hybel med flere venniner da isåfall. Hilsen en frustrert og stresset jente

SVAR

Besvart 08.02.2016 21:10:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
account_circle